F-14 GWH 1/72

Odpovědět
Patrik Pěcha

F-14 GWH 1/72

Příspěvek od Patrik Pěcha »

Skoro dva roky jsem kolem toho obcházel po špičkách, mám tak nějak respekt z tech moderních stavebnic, bojím se že to podělám.
No, asi nějak nazrál čas tak jsem se do toho vrhnul.

Ne všechno mi šlo jak bych s predstavoval, jsou tam treba takové vkládané panely které buď u plně nejsou ok nebo to prostě neumím. Ale to se časem snad zlepší.

Model se rozhodne nebudu snažit nějak vylepšit, byť by se i tady něco našlo.

Aktuální stav, kokpit. Použil jsem dekály, prostě vypadají lépe než lepty. Použil jsem na ně svojí oblíbenou metodu polož, zalej a zapomeň:
dávám je na vstvu setteru, vyronám na pozici, chvilku nechám, pak je proste nacamríám settrem a nechám být. Ono se to nějakým zázrakem zatáhne do reliéfu pristrojů. Max někde po půl dni dotlačím spičatým. uchošťourem na místo.

V mezičase schnutí dekálů jsem polepil základ trupu. Teď je na topení a vše to nechám proschnout, začistit a budu pokračovat dále.
Tož to je prozatím za páteční a sobotní večer vše.
Patrik Pěcha

Re: F-14 GWH 1/72

Pokračuji, slepil jsem zbraně, podvozkové nohy, dělám na vstupech vzduchu a vyzkoušel roztáhnout křídla.
Přílohy
Jiří Bureš

Příspěvek od Jiří Bureš »

Konečně něco jiného než vrtule, hezký kokpit , jsem zvědav na další.
Patrik Pěcha

To já taky, nepasuje to k sobe misty uplně extra, ted je to na topeni, prosycha, pak budou opravy nez budu moci pokraovat.
Mam i F-15 od nich a jeste neco tak snad to neni jejich standart no.
Odpovědět